Inicio Municipios Alacant L’Institut Valencià de Cultura obri la convocatòria per a participar en el...

L’Institut Valencià de Cultura obri la convocatòria per a participar en el programa Curts 2017

L'Institut Valencià de Cultura ha obert la convocatòria per a participar en el programa de foment de l'audiovisual Curts 2017, l'objectiu del qual és la promoció i distribució del curtmetratge valencià per festivals de cinema de tot el món

792
0
Compartir

L’Institut Valencià de Cultura ha obert la convocatòria per a participar en el programa de foment de l’audiovisual Curts 2017, l’objectiu del qual és la promoció i distribució del curtmetratge valencià per festivals de cinema de tot el món, així com la seua difusió en l’àmbit autonòmic, nacional i internacional. El termini d’inscripció a la convocatòria de Curts 2017 finalitzarà el pròxim 5 d’abril.

 

Els curtmetratges hauran de complir els requisits següents:

 

– El director o directora del curtmetratge ha de ser nascut o resident al territori valencià.

– L’empresa productora del curtmetratge ha de tenir la seua seu social a la Comunitat Valenciana. En el cas de coproduccions, haurà de tenir almenys un 30% del percentatge de la producció.

– El curtmetratge ha d’estar produït amb posterioritat a l’1 de març de 2016.ççç

– La durada màxima del curtmetratge és de 30 minuts, incloent-hi els títols de crèdit.

– La inscripció dels curtmetratges es realitzarà a través de la plataformes MOVIBETA.

 

El catàleg ‘Curts 2017’ serà presentat a la sala Berlanga de la Filmoteca. Cada curtmetratge del catàleg estarà en la seua versió original, tenint, a més, subtítols en valencià, castellà, anglès i francès, amb excepció de l’idioma de la versió original. Com a novetat respecte a altres edicions, la promoció i difusió dels curtmetratges en festivals es realitzarà fonamentalment amb el subministrament de claus d’accés per al visionat en línia.

 

Per a consultar esta informació en el portal del IVC polse ací

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here